EUR
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • JPY
  • RUB
  • CHF
  • CAD
  • AUD
  • SEK
  • NOK
  • AED

+30 2114086920

theOliveSense

Ανδρική κρέμα προσώπου, ιδανική για μετά το ξύρισμα

Ανδρική κρέμα προσώπου, ιδανική για μετά το ξύρισμα

Σε απόθεμα Μη διαθέσιμο

Κανονική Τιμή €19.90 €15.90 (20% OFF)

Estimated Shipping between and .


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανδρική Κρέμα Προσώπου πολύ πλούσια σε φυτικά έλαια και βούτυρα ,αρίστης ποιότητας,σε συνδυασμό με αλόη και ένα ψηλό ποσοστό βιταμίνης Ε και κολλαγόνο με ένα υπέροχο άρωμα.

Μετά το ξύρισμα, ανακουφίζει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα. Απαλή αλλά και πλούσια, εμπλουτισμένη με κολλαγόνο 100% φυσικής προέλευσης, και μεγάλο ποσοστό Βιταμίνης Ε, είναι ότι ακριβώς χρειάζεται το ανδρικό δέρμα. Με απαλό άρωμα White Tea. 

Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και χαρίζει βελούδινη υφή και ελαστικότητα στο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (*) ,έλαιο καλέντουλας , αμυγδαλέλαιο, βαλσαμέλαιο, καστορέλαιο, έλαιο ιπποφαές , έλαιο αβοκάντο ,έλαιο τζοτζόμπα, βούτυρο κακάο και καριτέ,καστορέλαιο, κολλάγόνο, βιταμίνη Ε και Αλόη ,φυτική γλυκερίνη ,άρωμα

(*) από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια

Χωρίς parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος

INCI:Aqua(water),Olea europaea (Olive) Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil , Olea europaea fruit oil, hypericum perforatum flower/leaf/stem extract, Ricinus communis (Castor) oil, Sea Buckthorn Oil , Persea Gratissima (Avocado) Oil ,Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil ,Cetearyl Alcohol and Polysorbate 60, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Glycerin, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι μια μοναδική βιταμίνη, με πολλαπλούς ρόλους. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα.Με αντιγηραντική δράση και προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.Ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση, αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων, έχει μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα, δρα προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος

αλόη

Καταπραΰνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο απαλή. Επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών – αν χρησιμοποιείται τακτικά- ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Μπορεί να επουλώσει πληγές ή ουλές χάρη στις αντιφλεγμoνώδεις ιδιότητες που περιέχονται στο τζελ αλόης, λειτουργώντας ως φυσικό αντισηπτικό. Αντιμετωπίζει τον ελαφρύ ερεθισμό από τον ήλιο μιας και διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων, επαναφέροντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα. Συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, αντιμετωπίζοντας την ξηροδερμία σε όλα τα σημεία. Γενικά ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες C, E, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα. Επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών – αν χρησιμοποιείται τακτικά- ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό της μακροζωίας των Ελλήνων. Πέραν των άλλων, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείτο κατά την αρχαιότητα για τις ασθένειες του δέρματος. Στον ιπποκράτειο κώδικα διαβάζουμε πάνω από 60 φαρμακευτικές χρήσεις, στην πλάκα του Απελλά-στο Ασκληπιείο της Επιδαύρου, αναφέρεται η θεραπεία από την κεφαλαλγία με την χρήση ελαιολάδου, ενώ στην εικονογραφία της αρχαιότητας συναντούμε ήδη από τον 6ο αιώνα τις καθαριστικές ιδιότητες του ελαιολάδου, συνήθως νέους που χρησιμοποιούν ένα ειδικό εργαλείο την "στλεγγίδα" για να καθαριστούν αφού πρώτα χύσουν ελαιόλαδο στο χέρι τους. Σαν μέσο καλλωπισμού το ελαιόλαδο το συναντούμε στην Οδύσσεια στον Τηλέμαχο, ο οποίος πλένεται με νερό και μετά αλείφεται με ελαιόλαδο. Οι αρχαίοι Έλληνες θεραπευτές χρησιμοποιούσαν ελαιόλαδο για να επουλώσουν πληγές, για να θεραπεύσουν την αϋπνία, τη ναυτία, τη χολέρα. Επίσης το χρησιμοποιούσαν για να ενυδατώσουν και να μαλακώσουν το δέρμα τους ή το έβαζαν στα μαλλιά τους για να είναι υγιή και λαμπερά. Πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και πολυφενόλη, τα οποία είναι ισχυρά ενεργά αντιοξειδωτικά. καθώς βοηθούν δραστικά στην καθυστέρηση των συμπτωμάτων του γήρατος, στην αναζωογόνηση και αναδόμηση του δέρματος σε βάθος. Διατηρεί απαλό το δέρμα και το βοηθά να επανακτήσει την χαμένη ελαστικότητα του. Περιέχει επίσης βιταμίνη Κ η οποία σχετίζεται με την χλωροφύλλη και προσφέρει σημαντική βοήθεια στην καταπολέμηση της ακμής.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Το βούτυρο καριτέ «φυλάσσει» μέσα του 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, τα οποία και κατακλύζουν το 90% της σύνθεσης του! Τα ευεργετικά αυτά οξέα, χωρίζονται σε στεατικά (Stearic Acid) και ελαϊκά (Oleic Acid) λιπαρά. Αυτή ακριβώς η υψηλή σύνθεση του σε λιπαρά φυτικής σύστασης, δίνει στο βούτυρο καριτέ εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Κυρίως το βούτυρο καριτέ προφυλάσσει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος –προσόν ανεκτίμητο για καλλυντικό. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές βλαβερές επιθέσεις, από το κάπνισμα, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, χάρη στην παρόμοια δράση του με το πράσινο τσάι! Χαρακτηριστικό είναι, ότι από τις 10 φαινολικές ουσίες που περιέχει το Βούτυρο Καριτέ, οι 7 είναι Κατεχίνες (catechins) οι οποίες εντοπίζονται και στο Πράσινο Τσάι. Οι κατεχίνες εκτός από την σύσφιξη και την αναζωογόνηση που προσφέρουν είναι πλέον γνωστό ότι είναι εξαιρετικά αντιγηραντικές, καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. To Βούτυρο Καριτε είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε και Α, γνωστές για την εξασφαλισμένη γήρανση που προσφέρουν. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της αντιγήρανσης, η βιταμίνη Α ιδικά σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε είναι η μόνη που όχι μόνο μπορεί να σταματήσει τον χρόνο, αλλά και να τον γυρίσει πίσω . Οι βιταμίνες Α και Ε λοιπόν, έχουν αντιμικροβιακή δράση και είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας στην αντιμετώπιση ερεθισμών, μολύνσεων και εκζεμάτων.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ

Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καθώς περιέχει Βιταμίνη Ε. Είναι όμως ακόμη πιο γνωστό για την αποτελεσματικότητα του στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των "αποχρωματισμών" της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων. Είναι ιδανικό για τις ξηρές, ταλαιπωρημένες και "γερασμένες" επιδερμίδες, καθώς έχει έντονη ενυδατική δράση. Μαλακώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα της.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ...

Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και χαρίζει βελούδινη υφή και ελαστικότητα στο δέρμα.
Ιδανική για χρήση μετά το ξύρισμα

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε μικρή ποσότητα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα.

Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Κριτικές

Κριτικές πελατών

Βασισμένο σε 1 κριτική Γράψτε μια κριτική

Σύστημα επιβράβευσης

Παραγγελίες , πληρωμές & αποστολές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής τρόπους :
1.Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα : www.theolivesense.com
2.με e-mail εδώ : info@theolivesense.com
3.τηλεφωνικά 6934 919 569 & 211 40 86 920
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 24-48 ώρες από την επιβεβαίωσή τους
Παραγγελίες που μπαίνουν στο σύστημα την Παρασκευή θα στέλνονται την ερχόμενη Δευτέρα


Μέθοδοι Πληρωμής
1.Αντικαταβολή ( Μόνο για Ελλάδα-αποστολή και κόστος αντικαταβολής 5€ για όλη την Ελλάδα)
2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας στον λογαριασμό GR1701100670000006700143388 (όνομα δικαιούχου ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ)
3. PayPalΜε την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal (o πιο αξιόπιστος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως για αγορές μέσω διαδικτύου) είτε έχετε λογαριασμό PayPal είτε όχι.
4.Με την πιστωτική σας ή χρεωστική σας , κάρτα μέσω της πλατφόρμας EveryPay (αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος) για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες :VISA , MasterCard , American Express, Maestro, Diners & Discover


Τρόπος αποστολής
Εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) για Ελλάδα και με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για υπόλοιπο κόσμο

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15% !!!

Αφήστε τη δική σας κριτική για κάποιο από τα προϊόντα μας και θα έχετε έκπτωση 15% για να ξοδέψετε όταν θέλετε στις επόμενες αγορές σας

(θα λάβετε με mail τον κωδικό έκπτωσης)

1.Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να δώσετε κριτική

2. Ανοίξτε την καρτέλα του προϊόντος

3. Δώστε την ψήφο σας και το σχόλιό σας για το προϊόν

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Προσωπικά στοιχεία, πιστωτικές κάρτες, στοιχεία εισόδου (email-όνομα χρήστη-κωδικός) δεν μπορoύν να υποκλαπούν

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες πάνω από  30€ για Ελλάδα,70€ για Κύπρο,150 για Ευρώπη και 200€ για υπόλοιπες χώρες

24/7 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο 2114086920 ή στείλτε μας mail και θα σας απαντήσουμε άμεσα!!

Είδατε πρόσφατα

Loading...
Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

Την τελευταία εβδομάδα σε κάποιον άρεσε και αγόρασε

Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

από Florida USA

Gr
Analytics by GoSquared