EUR
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RUB
  • CHF
  • CAD
  • AUD
  • SEK
  • NOK
  • AED

+30 2114086920

theOliveSense

Συστατικα

Ελαιολαδο 

Το ελαιόλαδο έχει οφέλη για το δέρμα. Έχει πολλές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των Α, D και K, καθώς και της βιταμίνης Ε. Το ελαιόλαδο είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό, οπότε μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την αναστροφή βλαβών από την υπεριώδη ακτινοβολία που προκαλεί καρκίνο. Έχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση ενός συστατικού που ονομάζεται σκουαλένιο σε σύγκριση με τους άλλους τύπους λιπών και ελαίων .Το σκουαλένιο είναι αυτό που δίνει στο ελαιόλαδο την πρόσθετη αντιοξειδωτική δράση. Εάν είστε επιρρεπείς στην ακμή, χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι φτιαγμένο με ελαιόλαδο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ακμή σας, σκοτώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Το ελαιόλαδο είναι επίσης γνωστό ότι ενυδατώνει και ενυδατώνει το δέρμα σας. 


Ελαιο ARGAN 

Eίναι γεμάτο με βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Είναι αρκετά ελαφρύ για να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή, ενυδατική κρέμα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία αυτών με πιο σοβαρές παθήσεις του δέρματος, όπως το έκζεμα. Χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του, το έλαιο Αργκάν  λειτουργεί για να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμώντας τις βλάβες των ελεύθερων ριζών, αφήνοντας το δέρμα ακτινοβόλο. Προστατεύει από την ηλιακή βλάβη και ενυδατώνει το δέρμα. Περιέχει μεγάλο αριθμό θεραπευτικών ιδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών . Και οι δύο συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων για διάφορες φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος, όπως η ακμή και οι λοιμώξεις του δέρματος. Βελτιώνει την επούλωση πληγών και καταπραΰνει την ατοπική δερματίτιδα. Έχει αντιγήραντικά  αποτελέσματα και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος και επίσης προλαμβάνει και μειώνει τις ραγάδες



Αμυγδαλελαιο

Αυτό το ήπιο και καταπραϋντικό έλαιο είναι ευεργετικό τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά. Αυτό οφείλεται εν μέρει στις μαλακτικές ιδιότητές του, πράγμα που σημαίνει ότι αποτρέπει την απώλεια νερού από το δέρμα. Αυτή η ποιότητα κάνει το αμυγδαλέλαιο μια εξαιρετική επιλογή για να κρατήσει το δέρμα, τα μαλλιά και το κρανίο μαλακό και ενυδατωμένο. Οι ενυδατικές επιδράσεις του αμυγδαλέλαιου μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για άτομα που έχουν ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο είναι συσκευασμένο με βιταμίνη Ε, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη ζημία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση. Αυτό κάνει τη χρήση αμυγδαλέλαιο σημαντικό και για την περιποίηση του δέρματος, καθώς περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης Ε. Επιπλέον, αυτό το καταπραϋντικό λάδι μπορεί ακόμη και να αποτρέψει την εξάπλωση των ραγάδων.








Ελαιο Καρυδας

 

Τα λιπαρά οξέα στο έλαιο καρύδας έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία του δέρματος, καθώς πολλοί τύποι λοιμώξεων του δέρματος, όπως η ακμή, η κυτταρίτιδα, η θυλακίτιδα και το πόδι του αθλητή προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες. Το λάδι καρύδας μπορεί να μειώσει την φλεγμονή. Οι αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του ελαίου καρύδας και του τα συστατικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακμής. Εκτός από τις επιπτώσεις της στην ακμή και τη φλεγμονή, η εφαρμογή ελαίου καρύδας στο δέρμα σας μπορεί επίσης να βοηθήσει να διατηρηθεί ενυδατωμένο. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το έλαιο καρύδας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επούλωση πληγών

Ελαιο Καλεντουλας

Το λάδι καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία του ήπιου ερεθισμού του δέρματος λόγω του κρύου αέρα και των απότομων διακυμάνσεων της θερμοκρασίας. Βοηθά να απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα, να θεραπεύει τα τσιμπήματα, τα κοψίματα και τις πληγές. Είναι μια εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ένα ιδανικό λάδι για όλο το μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς είναι ένας εξαιρετικός φορέας για την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρό, πολύ ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Τέλος, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βρεφικό λάδι 


Βουτυρο καριτε

Το βούτυρο καριτέ έχει αποδειχθεί ότι έχει εκτεταμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η περιεκτικότητα του σε λιπαρά οξέα και βιταμίνης Κ βοηθά επίσης το δέρμα να ενυδαρωθεί γρηγορότερα .Έχει υψηλά επίπεδα ελαϊκού, λινολεϊκού και στεατικού οξέος. Αυτό βοηθά το δέρμα σας να έχει μια υγιή κυκλοφορία νέων κυττάρων, και επίσης υποστηρίζει τη δομή και την στεγανότητα του δέρματός σας. Η βιταμίνη Ε σε βούτυρο καριτέ επίσης βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τις ακτίνες UV του ήλιου.

Βουτυρο κακαο


Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες καθώς περιέχει βιταμίνη Ε. Είναι επίσης γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στη θεραπεία των ραγάδων, των ουλών, του αποχρωματισμού του δέρματος, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων. Είναι ιδανικό για ξηρές, κατεστραμμένες και "γηρασμένες" επιδερμίδες, καθώς έχει ισχυρό ενυδατικό αποτέλεσμα. Μαλακώνει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του ocoa butter is known for its antioxidant properties as it contains Vitamin E.

.

Ελαιο Jojoba 

Εκχυλισμένο από φυτά στην Βόρεια Αμερική, και χρησιμοποιείται σχεδόν παντού, από την ακμή έως την ψωρίαση έως τα ηλιακά εγκαύματα. Αλλά δεν είναι πραγματικά ένα λάδι αλλά ένα βοτανικό εκχύλισμα αποτελούμενο πραγματικά από υγρούς εστέρες κεριού. Αυτό είναι σημαντικό επειδή από όλες τις ενώσεις που βρίσκονται στη φύση, το έλαιο jojoba είναι δομικά και χημικά το πιο παρόμοιο με το ανθρώπινο σμήγμα, που σημαίνει ότι μιμείται τη δομή του δέρματος. Επειδή το έλαιο jojoba είναι παρόμοιο με τη δομή του δέρματός μας, μπορεί να αναπαράγει ή να διαλύει το σμήγμα, ανάλογα με το αν το δέρμα σας υπερπαρασκευάζεται ή υποφέρει. Έτσι, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος και στην εξάλειψη της ακμής. Αποτελείται από ωφέλιμα ορυκτά και θρεπτικά συστατικά, το έλαιο jojoba λειτουργεί επίσης ως μαλακτικό για να καταπραΰνει το δέρμα και να παρέχει υγρασία όλη την ημέρα.


Βαλσαμελαιο

Ήταν γνωστό στην Αρχαία Ελλάδα. Τα φύλλα αυτού του φυτού είναι λαμπερά κίτρινο-πορτοκαλί. και τα πέταλα, συνήθως κίτρινο-πορτοκαλί. Στην αρχαιότητα το χρησιμοποίησαν ως θεραπευτή για τις πληγές που έγιναν από τα σπαθιά, γι 'αυτό το όνομα του βαλσαμέλαιο . Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων, μελανιών, κιρσών, ελαφρών εγκαυμάτων και ηλιακού εγκαύματος. Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικές κρέμες λόγω των ιδιοτήτων



Loading...
Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

Την τελευταία εβδομάδα σε κάποιον άρεσε και αγόρασε

Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

από Florida USA

Gr
Ελληνικά
Analytics by GoSquared