+30 211 4086920 & 6934919569

κερδιστε ποντους με καθε σας αγορα

 
theOliveSense.Ελαιόλαδο.Σαπούνια.Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου.Handmade extra virgin olive oil soap

ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ & ΜΕΤΑΞΙ ΜΕ ΚΟΚΟΥΣ JOJOBA & ΦΥΚΙΑ 50 gr

τιμή €2.80 sale

διαθεσιμότητα : Διαθέσιμο ελαντλημενο

Vendor: scrub

Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου και πολύτιμων ελαίων ,με συνδυασμό κόκκινης αργίλου,μεταξιού,πούδρας φυκιών και κόκκων jojoba

Ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.



περιγραφη


 

Συνδυασμός Κόκκινης αργιλου,πούδρας φυκιών,κόκκων jojoba και μεταξιού

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Τα φύκια σε συνδυασμό με τους κόκκους jojoba και την κόκκινη άργιλο θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος, θα απολεπίσουν το σώμα σας, θα το καθαρίσουν, θα το συσφίξουν και θα το αποτοξινώσουν. Επιπλέον, το μετάξι που περιέχει θα δώσει στο δέρμα σας μια απίστευτη απαλότητα και ενυδάτωση.

Κόκκινη Αργιλος

Οι θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες της αργίλου είναι γνωστές και διεθνώς αναγνωρισμένες. Οφείλονται στην παρουσία διάφορων μετάλλων και η μεγάλη ποικιλία των χρωματισμών της οφείλεται στην περιεκτικότητά τους σε οξείδια του σιδήρου και του μαγνησίου. Η άργιλος «φημίζεται» για τις απορροφητικές αλλά και τις αποτοξινωτικές της ιδιότητες που οφείλεται στη δυνατότητα ανταλλαγής ιόντων με το σώμα.Έχει αιμοστατική, αντισηπτική δράση και καταπραϋντικές ιδιότητες , όπως και την ικανότητα να βοηθάει σημαντικά στην ανάπλαση των κύτταρων, βοηθώντας στην επούλωση των πληγών και στην μη εμφάνιση ουλών. Η κόκκινη άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

 

Συστατικα

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο, βαλσαμέλαιο, καστορέλαιο, φοινικέλαιο, λάδι καλέντουλας, λάδι χοχόμπα, βούτυρο καριτέ , βούτυρο κακάο,σόδα,αποσταγμένο νερό,κόκκινη άργιλος,πούδρα φυκιών,μετάξι,κόκκοι jojoba,σόδα,αποσταγμένο νερό,άρωμα

Χωρίς: Parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος.

πληροφοριες συστατικων

Κόκκινη Άργιλος

Οι θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες της αργίλου είναι γνωστές και διεθνώς αναγνωρισμένες. Οφείλονται στην παρουσία διάφορων μετάλλων και η μεγάλη ποικιλία των χρωματισμών της οφείλεται στην περιεκτικότητά τους σε οξείδια του σιδήρου και του μαγνησίου. Η άργιλος «φημίζεται» για τις απορροφητικές αλλά και τις αποτοξινωτικές της ιδιότητες που οφείλεται στη δυνατότητα ανταλλαγής ιόντων με το σώμα.Έχει αιμοστατική, αντισηπτική δράση και καταπραϋντικές ιδιότητες , όπως και την ικανότητα να βοηθάει σημαντικά στην ανάπλαση των κύτταρων, βοηθώντας στην επούλωση των πληγών και στην μη εμφάνιση ουλών. Η άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

Αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids)

Τα αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids) προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού και έχουν ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να εισχωρούν βαθειά στις στοιβάδες της επιδερμίδας και στα μαλλιά. Αυτό τους προσδίδει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το υγρό μετάξι είναι πολύ πλούσιο στην ουσία serine, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει την φυσική υγρασία μέσα στην επιδερμίδα αλλά και στις τρίχες. Οι τρίχες σταματούν να είναι ξηρές και εύθραυστες με τάση για ψαλίδα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, απαλότητα και σφρίγος. Περιέχει επίσης την πρωτείνη fibroin η οποία είναι υπεύθυνη για την απαλή και μεταξένια υφή που προσδίδει το υγρό μετάξι στα καλλυντικά σκευάσματα.

Ιδανικο για ..

ΙΚΟ ΓΙΑ .. Την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τα φύκια σε συνδυασμό με τους κόκκους jojoba και την κόκκινη άργιλο θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος, θα απολεπίσουν το σώμα σας, θα το καθαρίσουν, θα το συσφίξουν και θα το αποτοξινώσουν. Επιπλέον, το μετάξι που περιέχει θα δώσει στο δέρμα σας μια απίστευτη απαλότητα και ενυδάτωση.

οδηγιες χρησης

Καθημερινή χρήση

Για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του κρεμμώδους - βελούδινου αφρού της μπάρας σαπουνιού κόκκινης αργίλου με μετάξι , κάνετε μασάζ τονώνοντας την μικοροκυκλοφορία ,σε βρεγμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε νερό και επαναλαμβάνετε.Κάνετε με έντονες κινήσεις μασάζ στις προβληματικές περιοχές έτσι ώστε να διεισδύσουν τα ενεργά συστατικά του σαπουνιού.

Μπορείτε παράλληλα για την επίτευξη πιο πλούσιου αφρισμού , να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι.

Μετά από κάθε χρήση της μπάρας , απομακρύνετε από εστίες υγρασίας (μπανιέρα , σαπουνοθήκες με λιμνάζοντα νερά...) και αποθηκεύσtε σε ξηρό και στεγνό μέρος .Με αυτό τον τρόπο το σαπούνι σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής .

Product Reviews

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & ΠΛΗΡΩΜΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 30€ για Ελλάδα και 70€ για Κύπρο

Για παραγγελίες μικρότερες των 30€ κόστος μεταφοράς 3€ για Ελλάδα και για παραγγελίες Κύπρου μικρότερες των 70€ κόστος μεταφοράς 7,5€

Για αντικαταβολή επιπλέον κόστος 2€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας IBAN GR1701100670000006700143388 (όνομα δικαιούχου Μαρία Μπουκουβάλα)

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω PayPal (o πιο αξιόπιστος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως για αγορές μέσω διαδικτύου) είτε έχετε λογαριασμό PayPal είτε όχι.

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω EveryPay (αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος) για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες

VISA , MasterCard , American Express, Maestro, Diners & Discover

ειδατε προσφατα

Loading...