+30 211 4086920 & 6934919569

κερδιστε ποντους με καθε σας αγορα

 
Ελαιόλαδο.Σαπούνια.Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου.Handmade extra virgin olive oil soap

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ,ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ,ΜΕΤΑΞΙ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε, 200 ml

τιμή €10.00 sale

διαθεσιμότητα : Διαθέσιμο ελαντλημενο

Vendor: ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Υγρό χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου & πoλύτιμων ελαίων με βιταμίνη Ε,αμινοξέα και πρωτεΐνες μεταξιού,αλόη,δαφνέλαιο,δάφνη,τσουκνίδα,δεντρολίβανο,φασκόμηλο, πράσινο τσάϊ ιδανικό για βαθύ καθαρισμό προσώπου - σώματος και για το ξύρισμα   Συστατικά βιταμίνη Ε, αμινοξέα και πρωτεΐνες μεταξιού, αλόη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,...


περιγραφη

Υγρό χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου & πoλύτιμων ελαίων
με βιταμίνη Ε,αμινοξέα και πρωτεΐνες μεταξιού,αλόη,δαφνέλαιο,δάφνη,τσουκνίδα,δεντρολίβανο,φασκόμηλο, πράσινο τσάϊ

ιδανικό για βαθύ καθαρισμό προσώπου - σώματος και για το ξύρισμα

 

Συστατικά

βιταμίνη Ε, αμινοξέα και πρωτεΐνες μεταξιού, αλόη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, βαλσαμέλαιο, βούτυρο καριτέ & κακάο, δαφνέλαιο, καστορέλαιο, δάφνη, τσουκνίδα, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, πράσινο τσάϊ, σόδα, αποσταγμένο νερό.

Χωρίς parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος

πληροφορίες συστατικών

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι μια μοναδική βιταμίνη, με πολλαπλούς ρόλους.

Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα.Με  αντιγηραντική δράση και προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.Ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση, αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων, έχει μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα, δρα προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος

 

Αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids)
Τα αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids) προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού και έχουν ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να εισχωρούν βαθειά στις στοιβάδες της επιδερμίδας και στα μαλλιά. Αυτό τους προσδίδει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το υγρό μετάξι είναι πολύ πλούσιο στην ουσία serine, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει την φυσική υγρασία μέσα στην επιδερμίδα αλλά και στις τρίχες. Οι τρίχες σταματούν να είναι ξηρές και εύθραυστες με τάση για ψαλίδα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, απαλότητα και σφρίγος. Περιέχει επίσης την πρωτείνη fibroin η οποία είναι υπεύθυνη για την απαλή και μεταξένια υφή που προσδίδει το υγρό μετάξι στα καλλυντικά σκευάσματα.

Αλόη

Είναι πλούσια σε Ασβέστιο, Χρώμιο, Χαλκός, Φολικό Οξύ, Σίδηρο, Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο, Φώσφορος, Κάλιο, Βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, C, και E. Επίσης περιέχει πολλά διαφορετικά ένζυμα και ένα αυτά αποτελεί ένα ευεργετικό παράγοντα στη διέγερση της ανάπτυξης νέων τριχών. Το ένζυμο αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων pH στο τριχωτό

 

 Δαφνέλαιο

Είναι  γνωστό για την τονωτική του δράση στα μαλλιά, γυναικών και ανδρών, εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσής του σε βιταμίνες Α και Ε, καθώς και σε λιπαρά οξέα.Η βασική του ιδιότητα είναι οτι προστατεύει τη δομή της τρίχας και ταυτόχρονα την ενισχύει, ειδικά όταν πρόκειται για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Θυμάρι

Περιορίζει την τριχόπτωση και την πιτυρίδα στα λιπαρά μαλλιά.

 

Δεντρολίβανο:

Γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες στα αδύναμα μαλλιά.

Φασκόμηλο

 Από τα πιο γνωστά τονωτικά των μαλλιών.

Τσουκνίδα 

Η τσουκνίδα μειώνει σημαντικά την τριχόπτωση, αναζωογονεί τα μαλλιά ενώ τα βοηθά να μακρύνουν γρηγορότερα και να αποκτήσουν όγκο και δύναμη!Επιπλέον μπορεί να βελτιώσει την υφή των ξηρών και λιπαρών μαλλιών. Καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το δέρμα και τα μαλλιά, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

 

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό της μακροζωίας των Ελλήνων. Πέραν των άλλων, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείτο κατά την αρχαιότητα για τις ασθένειες του δέρματος. Στον ιπποκράτειο κώδικα διαβάζουμε πάνω από 60 φαρμακευτικές χρήσεις, στην πλάκα του Απελλά-στο Ασκληπιείο της Επιδαύρου, αναφέρεται η θεραπεία από την κεφαλαλγία με την χρήση ελαιολάδου, ενώ στην εικονογραφία της αρχαιότητας συναντούμε ήδη από τον 6ο αιώνα τις καθαριστικές ιδιότητες του ελαιολάδου, συνήθως νέους που χρησιμοποιούν ένα ειδικό εργαλείο την "στλεγγίδα" για να καθαριστούν αφού πρώτα χύσουν ελαιόλαδο στο χέρι τους. Σαν μέσο καλλωπισμού το ελαιόλαδο το συναντούμε στην Οδύσσεια στον Τηλέμαχο, ο οποίος πλένεται με νερό και μετά αλείφεται με ελαιόλαδο. Οι αρχαίοι Έλληνες θεραπευτές χρησιμοποιούσαν ελαιόλαδο για να επουλώσουν πληγές, για να θεραπεύσουν την αϋπνία, τη ναυτία, τη χολέρα. Επίσης το χρησιμοποιούσαν για να ενυδατώσουν και να μαλακώσουν το δέρμα τους ή το έβαζαν στα μαλλιά τους για να είναι υγιή και λαμπερά. Πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και πολυφενόλη, τα οποία είναι ισχυρά ενεργά αντιοξειδωτικά. καθώς βοηθούν δραστικά στην καθυστέρηση των συμπτωμάτων του γήρατος, στην αναζωογόνηση και αναδόμηση του δέρματος σε βάθος. Διατηρεί απαλό το δέρμα και το βοηθά να επανακτήσει την χαμένη ελαστικότητα του. Περιέχει επίσης βιταμίνη Κ η οποία σχετίζεται με την χλωροφύλλη και προσφέρει σημαντική βοήθεια στην καταπολέμηση της ακμής.

 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Το λάδι αυτό εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων και έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση. Έχει ελαφρά κιτρινωπή όψη και γλυκιά οσμή και θεωρείται από τα καλύτερα έλαια επειδή δεν είναι πολύ βαρύ ή κολλώδες. Εκτός από τη χρήση του ως καλλυντικό ή προϊόν φροντίδας του δέρματος, το αμυγδαλέλαιο επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σε ιαματικές πηγές για αρωματοθεραπεία. Αυτό το λάδι είναι ιδανικό για μασάζ και κάνει το δέρμα σας καθαρό και λαμπερό. Tο αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά, το ταλαιπωρημένο δέρμα να ξαναβρεί την φρεσκάδα και την ελαστικότητα του, και ειδικά για τις ταλαιπωρημένες άκρες. Χρήση αμυγδαλέλαιου στις άκρες των μαλλιών, λίγες ώρες πριν το λούσιμο θα τις ενυδατώσει και θα τις δυναμώσει. Επίσης θα προσφέρει υγιή λάμψη στα μαλλιά.Το αμυγδαλέλαιο βοηθά με τις μαλακτικές του ιδιότητες το δέρμα του κεφαλιού. Έτσι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών. Ένα καλό λούσιμο μετά τη χρήση του θα εξασφαλίσει την αφαίρεση της λιπαρότητας, για όσους έχουν λιπαρά μαλλιά.

 

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ 

Το έλαιο καρύδας είναι μια θαυμάσια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως το μαγνήσιο, ποτάσσιο, σίδηρο και ασβέστιο. Έχει επίσης εξαιρετική αντιοξειδωτική αλλά και αντιφλογιστική ιδιότητα, ενυδατώνει άριστα το δέρμα σε βάθος βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα να απαλλαγεί άμεσα από την ξηρότητα, θεραπεύει και ηρεμεί από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, αναζωογονεί και διατηρεί υπέροχα απαλό και λείο το δέρμα. Είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Επίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμητολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια. Επίσης, ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος καταπολεμώνται αποτελεσματικά έπειτα από συστηματική χρήση λαδιού καρύδας. Στον οργανισμό, το λαουρικό οξύ που περιέχεται σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στην καρύδα, έχει αποδειχτεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό σε παθήσεις του ανοσοποιητικού.

 

ΛΑΔΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ

Το λάδι της καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Bοηθάει, επίσης, στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Αποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βρεφικό λάδι.

 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Το βούτυρο καριτέ «φυλάσσει» μέσα του 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, τα οποία και κατακλύζουν το 90% της σύνθεσης του! Τα ευεργετικά αυτά οξέα, χωρίζονται σε στεατικά (Stearic Acid) και ελαϊκά (Oleic Acid) λιπαρά. Αυτή ακριβώς η υψηλή σύνθεση του σε λιπαρά φυτικής σύστασης, δίνει στο βούτυρο καριτέ εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Κυρίως το βούτυρο καριτέ προφυλάσσει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος –προσόν ανεκτίμητο για καλλυντικό. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές βλαβερές επιθέσεις, από το κάπνισμα, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, χάρη στην παρόμοια δράση του με το πράσινο τσάι! Χαρακτηριστικό είναι, ότι από τις 10 φαινολικές ουσίες που περιέχει το Βούτυρο Καριτέ, οι 7 είναι Κατεχίνες (catechins) οι οποίες εντοπίζονται και στο Πράσινο Τσάι. Οι κατεχίνες εκτός από την σύσφιξη και την αναζωογόνηση που προσφέρουν είναι πλέον γνωστό ότι είναι εξαιρετικά αντιγηραντικές, καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. To Βούτυρο Καριτε είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε και Α, γνωστές για την εξασφαλισμένη γήρανση που προσφέρουν. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της αντιγήρανσης, η βιταμίνη Α ιδικά σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε είναι η μόνη που όχι μόνο μπορεί να σταματήσει τον χρόνο, αλλά και να τον γυρίσει πίσω . Οι βιταμίνες Α και Ε λοιπόν, έχουν αντιμικροβιακή δράση και είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας στην αντιμετώπιση ερεθισμών, μολύνσεων και εκζεμάτων.

 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ

Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καθώς περιέχει Βιταμίνη Ε. Είναι όμως ακόμη πιο γνωστό για την αποτελεσματικότητα του στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των "αποχρωματισμών" της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων. Είναι ιδανικό για τις ξηρές, ταλαιπωρημένες και "γερασμένες" επιδερμίδες, καθώς έχει έντονη ενυδατική δράση. Μαλακώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα της.

 

ΛΑΔΙ JOJOBA

To λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.

                                                                   

   ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ  

 Ήταν γνωστό ως Υπερικό στην Αρχαία Ελλάδα, στη νεότερη Ελλάδα είναι γνωστό ως βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο, Υπερικός ή Βάλσαμο και στην ξένη (αγγλική) βιβλιογραφία αναφέρεται ως St. John's wort. Τα φύλλα αυτού του φυτού είναι φωτεινά κίτρινα-πορτοκαλί. Τα πέταλα, συνήθως κίτρινα-πορτοκαλί. Στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν ως επουλωτικό στις πληγές που γίνονταν από τα σπαθιά, για αυτό κι η ονομασία του σπαθόχορτο. Το Βαλσαμέλαιο είναι επουλωτικό και αντιφλεγμονώδες είτε σαν λάδι είτε σαν λοσιόν. Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων, μωλώπων, κιρσών, ελαφρών εγκαυμάτων και ηλιακών εγκαυμάτων. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στις καλλυντικές κρέμες λόγω των ιδιοτήτων του

 

ιδανικό για...

ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες 
με καταπραϋντική δράση που προστατεύει φυσικά την επιδερμίδα από ερεθισμούς
 

Product Reviews

Κριτικές πελατών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & ΠΛΗΡΩΜΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 30€ για Ελλάδα και 70€ για Κύπρο

Για παραγγελίες μικρότερες των 30€ κόστος μεταφοράς 3€ για Ελλάδα και για παραγγελίες Κύπρου μικρότερες των 70€ κόστος μεταφοράς 7,5€

Για αντικαταβολή επιπλέον κόστος 2€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας IBAN GR1701100670000006700143388 (όνομα δικαιούχου Μαρία Μπουκουβάλα)

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω PayPal (o πιο αξιόπιστος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως για αγορές μέσω διαδικτύου) είτε έχετε λογαριασμό PayPal είτε όχι.

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω EveryPay (αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος) για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες

VISA , MasterCard , American Express, Maestro, Diners & Discover

ειδατε προσφατα

Loading...