EUR
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • JPY
  • RUB
  • CHF
  • CAD
  • AUD
  • SEK
  • NOK
  • AED

+30 2114086920

theOliveSense

theOliveSense.Ελαιόλαδο.Σαπούνια.Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου.Handmade extra virgin olive oil soap

Κλασικό 50gr

Σε απόθεμα Μη διαθέσιμο

Κανονική Τιμή €2.00 €1.50 (25% OFF)

Estimated Shipping between and .


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό.
Ιδανικό για όλα τα δέρματα.
Συστατικά: Σαπωνοποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,απεσταγμένο νερό, σαπωνοποιημένο έλαιο καρύδας, σαπωνοποιημένο φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ,βούτυρο κακάο , καστορέλαιο,έλαιο αβοκάντο,βαλσαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο.

Χωρίς parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος



ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σαπωνοποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, απεσταγμένο νερό, σαπωνοποιημένο έλαιο καρύδας, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο , καστορέλαιο, έλαιο αβοκάντο, βαλσαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο.

(*) από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια

Χωρίς parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος

Συστατικά Βάση INCI : Sodium Olivate (Saponified Olive Oil),Aqua(water),Sodium Cocoate (Saponified Coconut Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil),Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis seed oil

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο έχει οφέλη για το δέρμα. Έχει πολλές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των Α, D και K, καθώς και της βιταμίνης Ε. Το ελαιόλαδο είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό, οπότε μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την αναστροφή βλαβών από την υπεριώδη ακτινοβολία που προκαλεί καρκίνο. Έχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση ενός συστατικού που ονομάζεται σκουαλένιο σε σύγκριση με τους άλλους τύπους λιπών και ελαίων .Το σκουαλένιο είναι αυτό που δίνει στο ελαιόλαδο την πρόσθετη αντιοξειδωτική δράση. Εάν είστε επιρρεπείς στην ακμή, χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι φτιαγμένο με ελαιόλαδο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ακμή σας, σκοτώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Το ελαιόλαδο είναι επίσης γνωστό ότι ενυδατώνει και ενυδατώνει το δέρμα σας.

Αμυγδαλέλαιο: Αυτό το ήπιο και καταπραϋντικό έλαιο είναι ευεργετικό τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά. Αυτό οφείλεται εν μέρει στις μαλακτικές ιδιότητές του, πράγμα που σημαίνει ότι αποτρέπει την απώλεια νερού από το δέρμα. Αυτή η ποιότητα κάνει το αμυγδαλέλαιο μια εξαιρετική επιλογή για να κρατήσει το δέρμα, τα μαλλιά και το κρανίο μαλακό και ενυδατωμένο. Οι ενυδατικές επιδράσεις του αμυγδαλέλαιου μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για άτομα που έχουν ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο είναι συσκευασμένο με βιταμίνη Ε, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη ζημία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση. Αυτό κάνει τη χρήση αμυγδαλέλαιο σημαντικό και για την περιποίηση του δέρματος, καθώς περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης Ε. Επιπλέον, αυτό το καταπραϋντικό λάδι μπορεί ακόμη και να αποτρέψει την εξάπλωση των ραγάδων.

Έλαιο καρύδας : Τα λιπαρά οξέα στο έλαιο καρύδας έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία του δέρματος, καθώς πολλοί τύποι λοιμώξεων του δέρματος, όπως η ακμή, η κυτταρίτιδα, η θυλακίτιδα και το πόδι του αθλητή προκαλούνται από βακτήρια ή μύκητες. Το λάδι καρύδας μπορεί να μειώσει την φλεγμονή. Οι αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του ελαίου καρύδας και του τα συστατικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακμής. Εκτός από τις επιπτώσεις της στην ακμή και τη φλεγμονή, η εφαρμογή ελαίου καρύδας στο δέρμα σας μπορεί επίσης να βοηθήσει να διατηρηθεί ενυδατωμένο. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το έλαιο καρύδας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επούλωση πληγών

Έλαιο καλέντουλας : Το λάδι καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία του ήπιου ερεθισμού του δέρματος λόγω του κρύου αέρα και των απότομων διακυμάνσεων της θερμοκρασίας. Βοηθά να απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα, να θεραπεύει τα τσιμπήματα, τα κοψίματα και τις πληγές. Είναι μια εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ένα ιδανικό λάδι για όλο το μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς είναι ένας εξαιρετικός φορέας για την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρό, πολύ ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Τέλος, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βρεφικό λάδι

Έλαιο Χοχόμπα : Εκχυλισμένο από φυτά στην Βόρεια Αμερική, και χρησιμοποιείται σχεδόν παντού, από την ακμή έως την ψωρίαση έως τα ηλιακά εγκαύματα. Αλλά δεν είναι πραγματικά ένα λάδι αλλά ένα βοτανικό εκχύλισμα αποτελούμενο πραγματικά από υγρούς εστέρες κεριού. Αυτό είναι σημαντικό επειδή από όλες τις ενώσεις που βρίσκονται στη φύση, το έλαιο jojoba είναι δομικά και χημικά το πιο παρόμοιο με το ανθρώπινο σμήγμα, που σημαίνει ότι μιμείται τη δομή του δέρματος. Επειδή το έλαιο jojoba είναι παρόμοιο με τη δομή του δέρματός μας, μπορεί να αναπαράγει ή να διαλύει το σμήγμα, ανάλογα με το αν το δέρμα σας υπερπαρασκευάζεται ή υποφέρει. Έτσι, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος και στην εξάλειψη της ακμής. Αποτελείται από ωφέλιμα ορυκτά και θρεπτικά συστατικά, το έλαιο jojoba λειτουργεί επίσης ως μαλακτικό για να καταπραΰνει το δέρμα και να παρέχει υγρασία όλη την ημέρα.

Βούτυρο Καριτέ : Το βούτυρο καριτέ έχει αποδειχθεί ότι έχει εκτεταμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η περιεκτικότητα του σε λιπαρά οξέα και βιταμίνης Κ βοηθά επίσης το δέρμα να ενυδαρωθεί γρηγορότερα .Έχει υψηλά επίπεδα ελαϊκού, λινολεϊκού και στεατικού οξέος. Αυτό βοηθά το δέρμα σας να έχει μια υγιή κυκλοφορία νέων κυττάρων, και επίσης υποστηρίζει τη δομή και την στεγανότητα του δέρματός σας. Η βιταμίνη Ε σε βούτυρο καριτέ επίσης βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από τις ακτίνες UV του ήλιου.

Βούτυρο Κακάο : Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες καθώς περιέχει βιταμίνη Ε. Είναι επίσης γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στη θεραπεία των ραγάδων, των ουλών, του αποχρωματισμού του δέρματος, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων. Είναι ιδανικό για ξηρές, κατεστραμμένες και "γηρασμένες" επιδερμίδες, καθώς έχει ισχυρό ενυδατικό αποτέλεσμα. Μαλακώνει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ...

Ιδανικό για όλα τα δέρματα και για όλες τις ηλικίες

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθημερινή χρήση

Για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του κρεμμώδους - βελούδινου αφρού της μπάρας κλασικού σαπουνιού ελαιολάδου , κάνετε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε νερό και επαναλαμβάνετε.

Μπορείτε παράλληλα για την επίτευξη πιο πλούσιου αφρισμού , να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι.

Μετά από κάθε χρήση της μπάρας , απομακρύνετε από εστίες υγρασίας (μπανιέρα , σαπουνοθήκες με λιμνάζοντα νερά...) και αποθηκεύσετε σε ξηρό και στεγνό μέρος .Με αυτό τον τρόπο το σαπούνι σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κριτικές

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Παραγγελίες , πληρωμές & αποστολές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής τρόπους :
1.Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα : www.theolivesense.com
2.με e-mail εδώ : info@theolivesense.com
3.τηλεφωνικά 6934 919 569 & 211 40 86 920
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 24-48 ώρες από την επιβεβαίωσή τους
Παραγγελίες που μπαίνουν στο σύστημα την Παρασκευή θα στέλνονται την ερχόμενη Δευτέρα


Μέθοδοι Πληρωμής
1.Αντικαταβολή ( Μόνο για Ελλάδα-αποστολή και κόστος αντικαταβολής 5€ για όλη την Ελλάδα)
2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας στον λογαριασμό GR1701100670000006700143388 (όνομα δικαιούχου ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ)
3. PayPalΜε την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal (o πιο αξιόπιστος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως για αγορές μέσω διαδικτύου) είτε έχετε λογαριασμό PayPal είτε όχι.
4.Με την πιστωτική σας ή χρεωστική σας , κάρτα μέσω της πλατφόρμας EveryPay (αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος) για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες :VISA , MasterCard , American Express, Maestro, Diners & Discover


Τρόπος αποστολής
Εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) για Ελλάδα και με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για υπόλοιπο κόσμο

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15% !!!

Αφήστε τη δική σας κριτική για κάποιο από τα προϊόντα μας και θα έχετε έκπτωση 15% για να ξοδέψετε όταν θέλετε στις επόμενες αγορές σας

(θα λάβετε με mail τον κωδικό έκπτωσης)

1.Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να δώσετε κριτική

2. Ανοίξτε την καρτέλα του προϊόντος

3. Δώστε την ψήφο σας και το σχόλιό σας για το προϊόν

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Προσωπικά στοιχεία, πιστωτικές κάρτες, στοιχεία εισόδου (email-όνομα χρήστη-κωδικός) δεν μπορoύν να υποκλαπούν

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες πάνω από  30€ για Ελλάδα,70€ για Κύπρο,150 για Ευρώπη και 200€ για υπόλοιπες χώρες

24/7 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο 2114086920 ή στείλτε μας mail και θα σας απαντήσουμε άμεσα!!

Είδατε πρόσφατα

Loading...
Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

Την τελευταία εβδομάδα σε κάποιον άρεσε και αγόρασε

Ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος με βιταμίνη Ε & άρωμα

από Florida USA

Gr
Ελληνικά
Analytics by GoSquared